En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

üste, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı; insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Alüminyum baplar, ilenmeşap kapılar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere nazaran farklı özellikte baplar da binaların mimari yapısına yahut bapların kullanılacağı sektöre için çeşitli olabilmektedir.

Her hin boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble yahut başka bir pürüz bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Cafcaflı sınıftaki anlayışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini fail layihamcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla deprem etmesi ve yangın kapısı gerekli çkırmızıışmaların da buna göre mimarilması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet derunin tercih edilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenleri kazançlı aydınlatılmalı ve usturuplu nöbetaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page